Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 52. epizoda: Ognjen daje Anastasiji RAZVOD, a zatim završava u BOLNICI! Hoće li umreti?

U sredu, 22. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 52. epizoda (sreda, 22. decembar, u 21.00): Branko razgovara sa Anastasijom i pokušava da je umiri kako bi prevazišla probleme koje je imala sa Ognjenom. Kada se Ognjen pojavi u vili Kadića, Branko pokušava da razgovara sa njim, ali on ne želi da ga sluša i njihov sukob se produbljuje.

Adam i Aleksandra upadaju u sukob i među njima vlada napetost. Međutim, on hvata Aleksandru na sentimentalnost, prebacujući joj da se nije trudila da ga pronađe.

Anastasija se zahvaljuje Marku što ju je spasio. Ognjen potpisuje papire za razvod. Anastasija odlučuje da otputuje kako bi se oporavila i sklonila od svega.

Ognjen izgleda sve lošije, Adam ga ubeđuje da se povuče iz posla i on pristaje da sve prepusti Aleksandri. Ognjen upada u sukob sa Markom, pada u nesvest i završava u bolnici. Aleksandra je zabrunuta da se ne sazna zašto mu je pozlilo, Aleksandra prebacuje Adamu to.

Marko se pojavljuje u Anastasijinom hotelu na njeno iznenađenje. Za to vreme, Adam izvodi Krunu na večeru, očekujući njenu pomoć.

U seriji Dinastija 52. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement