Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine OTKRIVAMO: Ovo su SVI NOVI LIKOVI koje ćemo gledati u nastavku serije!

Sloba Stefanović jeste najzgodniji, ali nije i jedino glumačko pojačanje u nastavku!

Published

on

Igra sudbine polako, ali sigurno ide ka finalu drugog ciklusa i početku novog dela epizoda koje neće snimati Smart medija produkcija Svetlane Drinjaković, već novi produkcijski tim Nikole Burovca i Danijela Đurića. Upravo ovaj tandem radio je na seriji „Tri muškarca i tetka“. Nove epizode serije „Igra sudbine“, kako su preneli producenti, snimaće se u tri velika studija, a serija će imati i mnogo novih likova.

Istina je da ćemo se u međuvremenu rastati od nekih dragih junaka, a kako se u poslednje vreme šuška, ostaćemo i bez Ive Štrljić i njene neponovljive Dijane Erski. Ali, neće samo odlasci i rastanak od likova na koje smo navikli obeležiti nove epizode serij. Kako svaki novi početak zahteva, tako će biti i sa Igrom sudbine.

Dobar zaplet mora uvek da postoji, a novi zapleti po pravilu donose i nove likove. Baš to će seriju „Igra sudbine“ učiniti posebnom i drugačijom.

– Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomristi konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić. Njih je domaća publika imala prilike da gleda u mnogim telenovelama. Milana u “Sinđelićima” i “Tri muškarca i tetke”, kao i Slobu Stefanovića, dok su Jelenu zavoleli “Beloj lađi”, “Vojnoj akademiji” i telenoveli “Tajne vinove loze” – pišu domaći mediji.

Ono što smo mi otkrili jeste to da će pojačanje u seriji biti i glumac Rade Ćosić kog je publika zavolela u filmu „Ekipa“.

Nove epizode serije „Igra sudbine“ očekuju nas početkom 2022.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV/Blic

 

 

Advertisement