Connect with us

Domaće serije

AVIONDŽIJE Stižu 3. i 4. sezona, a onda i serija TATE U DRUGOM STANJU!

Otkrivamo sve nove glumce prvog srpskog letećeg sitkoma!

Published

on

Aviondžije su sjajnom prvom sezonom serijala preko noći osvojile srca publike, a sada iz produkcije Hype i Telekoma Srbije stižu sjajne vesti. Naš omiljeni nebeski sitkom ne dobija samo drugu, već i treću i četvrtu sezonu.

Na konferenciji za medije održanoj 21. decembra u Beogradu, predstavljen je novi, svetski opremljen filmski studio Hype produkcije na Beogradskom sajmu koji se prostire na 2000 kvadratnih metara i od sada zvanično počinje sa radom. Novi studio biće idealna pista za poletanje 3. i 4. sezone komedije “Aviondžije”, dela koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija.

– Potrudili smo se da sve jako brzo završimo i mislim da smo uradili kvalitetan posao. Podsetimo, pre mesec dana ovde je bio samo beton. Novi studio biće podeljen na dve celine, jedan deo će biti filmski studio a drugi je namenjen za šou programe od kojih će se prvo raditi Beovizija, koja će biti prikazana na jednoj nacionalnoj frenkvenciji. Pored 3. i 4. sezone serije “Aviondžije”, filmski studio rezervisan je i za mnogo novih projekata – rekao je direktor i osnivač  Hype produkcije Saša Mirković.

Saša Mirković je ekskluzivno najavio snimanje, najpre filma, a potom i serije “Kafana na Balkanu” inspirisane životom Ace Lukasa, kao i humorističke serije “Tate u drugom stanju”.

U novim sezonama urnebesne komedije “Aviondžije” rediteljska stolica pripala je Suzani Purković, a publiku u 48 novih epizoda očekuju i novi glumci – Sofija Juričanin, Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Dunja Stojanović, koji se pridružuju članovima avio posade i donose nova zaljubljivanja i sukobe, probleme ali i rešenja.

Od stare posade publika će gledati Goksija, Danu, Mileta, Cegera, Medenu… Kako će posada ove godine reagovati na pilota ženskog roda? Kako će se stari likovi snaći u potpuno novim i neočekivanim situacijama? Gde su nestale stare ljubavi i da li će se vratiti? Odgovore na ova, ali i na mnoga druga pitanja, publika će otkriti u novim epizodama letećeg sitkoma “Aviondžije” čije nas emitovanje očekuje na proleće 2022. godine na kanalu Superstar TV.

Nove sezone, među publikom omiljenog sitkoma – “Aviondžije”, predstavljaju prvi od mnogobrojnih projekata kojima će vrata novog filmskog studija produkcije Hype biti otvorena.

Rediteljka Suzana Purković istakla je da je tim „Aviondžija“ mesecima u pripremama nove sezone koja će se snimati do sredine marta 2022. godine.

– S obrizom da nisam režirala prethodne dve sezone, ovom prilikom se zahvaljujem produkciji Saše Mirkovića – Hype, na ukazanom poverenju da novu sezonu oblikujem po sopstvenoj zamisli na već zadati tekst sjajnog scenarističkog tima. Ubeđena sam da ćemo uraditi ne samo dobar posao, nego se uz to zabaviti a potom nasmejati i publiku a možda im čak i olakšati njihovu tešku ili napornu svakodnevnicu – poručila je nova rediteljka, dok je Tanja Ilić scenaristkinja serije otkrila da u nastavku direktorova kćer Anđela po kazni postaje deo posade.

– Tu su i bogatašica Barbara kao i Beba, snalažljivi dečko iz siromašne porodice, Stanko koji iza štreberske pojave krije junački karakter i Viktorija – žena pilot, neukrotivog karaktera. Spremni smo za novo putovanje, a ćete moći da se opustite na pola sata, zaboraviti dnevne brige i poletite sa nama u neki novi svet koji nas vodi u nove dimenzije, koje nećemo odmah da vam otkrivamo.

Glumica Bojana Kovačević obeležila je prvu sezonu „Aviondžija“.  U novim sezonama serije “Aviondžije” dolazi do promene među članovima posade, međutim Dana ostaje perser i u ovoj novoj posadi i ona se tu, kako otkriva glumica, dobro snalazi.

– Uvek je spremna za nove izazove, i dalje je stroga i zahtevna ali Dana je i lafica. Veoma sam zavolela Danu i ona jeste moj glumački izazov. Miletov i Danin odnos se stabilizovao otkada su dobili sina, u ljubavnom su odnosu i ono što je neka nova njihova tema jeste kako odgajaju sina. Sa snimanjem počinjemo 22. decembra, jedva čekam!

Sofia Juričanin novo je lice „Aviondžija„.
– Jako mi je drago što sam pozvana u sjajnu ekipu, od organizacije do onih koji režiraju, pišu i učestvuju u čitavoj kreaciji ove serije. To je uglavnom ženska ekipa, tako da su se žene ozbiljno udružile. U skladu sa novim vremenima, razbijaju se razne predrasude, pogotovo kada su u pitanju žene, pa je baš lepo što ću ulogu pilota, odnosno kapetanice leta sada igrati ja, kao žena. Lik koji igram je vrlo interesantan, ona je žena sa velikim Ž. Biće to lepo uživanje uz odlične uslove. Imali smo i obuku od strane inženjera i pilota, tako da mnogo toga jos treba savladati ali veoma mi je interesantno. Jedva čekam, polećemo uskoro!

Mladen Sovilj u seriji “Aviondžije” tumači ulogu Bebe, naizgled rasejanog momka malverzantskih sklonosti, dok se ubrzo ne rasvetli njegova mekana i brižna strana koju nevešto krije ispod te maske.

– Radujem se snimanju u narednim mesecima. Imamo sve šta je neophodno: dobru glumačku ekipu, duhovit tekst, dobru energiju i rediteljku da nas kroz sve to sprovede sa uživanjem.

Ivan Đorđević prvi put u karijeri glumi – stjuarda.

– Mogu reći je ekipa glumaca i ekipa iza kamere odlična kao i epizode koje su sjajno napisane i pružaju ogroman komični potencijal u glumačkoj igri. Iskren da budem, dugo nisam igrao komediju, a nikada do sada nisam igrao stjuarta. Stanko je na prvi pogled jedan smušenjak i dosadni odlikaš alii to je samo jedna ljuštura iza koje se krije sjajan i topao tip.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement