Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi veliki ŠOK! Riter će UBITI Sofiju?

Sofija, ipak, neće uspeti da pobegne Riterovom smrtonosnom stisku?

Published

on

Igra sudbine nas očigledno u ovim završnim epizodama – neće štedeti. Stiže toliko iznenađenja da nam neće biti dobro. Kao što već i nije. Sledi pravi haos, a kolikih razmera, to možemo zaključiti već na osnovu večerašnje epizode.

Iako je Sofija već shvatila ko je Riter i sa kime ima posla, ipak mu se ponovo vratila. I to je bila, shvatiće uskoro i sama – greška. Ono što je čeka u njegovom krevetu neće biti užitak, već – smrt. Hoće li Šubarevićka uspeti da joj pobegne?

Naime, Sofija će Riteru priznati da ga je izdala. Kako je bila na saslušavanju, inspektori su je saterali u ćošak i izvukli iz nje sve tražene informacije. Otkrila im je da je Riter iza svega i da je on taj koji joj je naredio da nabavi snajper kako bi pucali na Aleksu. Kada je to čuo, Riter je poludeo. Počeo je da guši Sofiju. Hoće li Sofija uspeti da umakne pobesnelom Riteru?

U isto vreme vidimo Milu koja iz nepoznate kuće izlazi sa pištoljem u rukama. Gde je to bila Mila celog dana? Zašto ima pištolj? I odakle joj pištolj?

Nastavak serije „Igra sudbine“ biće, po svemu sudeći uzbudljiviji nego ikad.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 387. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement