Connect with us

Top Story

Novogodišnji program na RTS-u: Spektakl uz junake filma „Toma“, Čolu, Cecu, Bregu i nove domaće filmove

Ove godine, i oni koji se odluče za doček kod kuće – slaviće “Pod nebom Srbije”!

Published

on

Radio-televizija Srbije pripremila je potpuno nov i originalan novogodišnji program. Tokom spektakularnog šou-programa “Pod nebom Srbije”, od 21 čas do duboko u noć na Prvom programu gledaćemo koncerte brojnih zvezda popularne muzike sa trgova čak osam srpskih gradova (Beograd, Novi Sad, Niš, Kraljevo, Novi Pazar, Smederevo, Subotica i Peć).

Novogodišnji program: Seka Aleksić, Haris Džinović, Angelina, Bajaga, Vesna Zmijanac i Zdravko Čolić

Sa nama će biti Bajaga, Zvonko Bogdan, Dragana Mirković, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Saša Matić, Seka Aleksić, Vesna Zmijanac, Riblja Čorba, Goca Tržan, Ivana Peters, Knez, grupa “Hurricane”, Angellina i mnogi drugi.

Istovremeno, iz studija RTS-a u Košutnjaku Ceca Ražnatović, Goran Bregović i Zdravko Čolić, u pratnji muzičkih i plesnih ansambala izvodiće svoje nezaboravne hitove. U ponoć, Novu godinu čestitaće nam čuveni dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.

Novogodisnji-program-RTS-Ceca-Raznatovic

Novogodišnji program: Ceca Ražnatović i Goran Bregović

Veliko finale “Nečiste krvi” i svetska TV premijera “Tome”

Najbolje zagrevanje pred novogodišnji program svakako će biti pretposlednja epizoda najgledanije domaće serije “Nečista krv”, koju RTS 1 emituje 31. decembra uveče, od 20 časova.

Novogodisnji-program-RTS-Tamara-Dragicevic

Novogodišnji program: Tamara Dragičević i Milan Marić

Prvog dana Nove godine, gledaćemo veliko finale “Nečiste krvi” (RTS1, 20.00), a potom sledi još jedna ekskluziva – TV premijera filma “Toma”, koji je nedavno proglašen za najgledaniji film u novijoj srpskoj istoriji, a govori o životu čuvenog Tome Zdravkovića. Zanimljivo je to da ćemo glumačku i autorsku ekipu “Tome” gledati i 31. decembra, u novogodišnjem programu “Pod nebom Srbije”. Tamara Dragičević i Milan Marić izvodiće muzičke hitove iz filma.

Filmski program

Kao i uvek – “Jutarnji program”, “Hronika” i “Šarenica” su sa nama i u prazničnim danima sa svojim novogodišnjim specijalima, a filmski program RTS-a pripremio je sjajan izbor novogodišnjih naslova – maraton “Zvezdanih staza” (31. decembar, od 13.00 na RTS 2), neponovljivog “Indijanu Džonsa” (2, 3. i 4. januara u 17.00 na RTS 1), “Važno je zvati se Ernest” – film rađen po čuvenom delu Oskara Vajlda sa Rupertom Everetom i Kolinom Firtom u glavnim ulogama (1. januar, od 17.00 na RTS 2), “Začarana Ela” sa očaravajućom En Hatavej (2. januar, od 17.40 na RTS 2), domaći triler “Lihvar” koji je punio bioskopske sale pre samo nekoliko meseci (2. januar, od 21.00 na RTS 1), “Saveznici”, čuveni triler sa Bredom Pitom i Marion Kotijar u glavnim ulogama (4. januar, od 21.00 na RTS 1)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nikola Ristić i Gordan Jović

Advertisement