Connect with us

Emisije

RIJALITI BAR večeras od 20.45 na KURIR TV! Saznajte SVE o novom srpskom rijalitiju!

Svratite u BAR i postanite deo RIJALITIJA!

Published

on

RIJALITI BAR večeras od 20.45 na KURIR TV! Saznajte SVE o novom srpskom rijalitiju!

Večeras u 20.45 časova na Kurir televiziji počinje BAR, rijaliti kakav do sada nije viđen u Srbiji. Gledaoci će imati priliku da upoznaju 15 učesnika koji će se u naredna 3 meseca boriti za glavnu nagradu od 30.000 evra. Za razliku od ostalih rijalitija, takmičari nisu zatvoreni na jednom mestu već se slobodno kreću, u obavezi su da zajedno rade u BARU i žive od svog rada, a svako ko želi može nakratko da „uđe u rijaliti“ odlaskom u kafić u Vlajkovićevoj 8 u Beogradu.

Ovo je prvi rijaliti u koji može da uđe ko god želi, pod uslovom da ima kovid propusnicu. Ulaskom u kafić, gosti postaju deo programa. BAR će biti otvoren radnim danima od 9 ujutro do ponoći i vikendom od 9 do 1 ujutro, a ponedeljkom neće raditi. Goste uslužuju takmičari koji rade kao konobari, a očekuju ih žurke, nastupi, tematske večeri i mnogo zabave.

Takmičari BARA dolaze iz svih delova Srbije i regiona. To je najraznovrsniji sklop karaktera, kulture i mentaliteta, sa različitim životnim i radnim iskustvima. Rijaliti će voditi Jelena Nikolić, poznatija kao Kontrakulturna, a pored nje, centralna figura biće bar menadžer Nenad Mirković.  Tokom tri meseca gledaoci učestvuju u postavljanju zadataka takmičarima, ali i odlučuju ko odlazi, a ko ostaje u rijalitiju. Glasa se sve vreme i glasovi gledalaca drže takmičare u emisiji.

„Ovaj projekat Kurir televizija realizuje u saradnji sa Videostroj produkcijom po švedskoj licenci, a na njegovoj pripremi je angažovano više od 150 ljudi. Zahvaljujući jedinstvenom „otvorenom“ konceptu koji podrazumeva  mnogo nepredviđenih situacija i iznenađenja, BAR pomera granice rijalitija i donosi potpuno novu dimenziju zabave. Upravo iz tog razloga, prioritet organizatora je bezbednost učesnika i gostiju. Angažovano je obezbeđenje 24 časa dnevno, svi učesnici su vakcinisani protiv korona virusa i imaju sanitarne knjižice kako bi mogli da rade u baru, a svi gosti BARA moraju da imaju kovid propusnicu bez obzira u koje doba dana ga posećuju,“ izjavio je Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije.

Rijaliti BAR će se emitovati na Kurir televiziji radnim danima od 20.45 časova i  vikendom od 20 časova. Ponedeljkom će se uživo prenositi izbacivanje, a izbačeni takmičar biće gost emisije Kontrashow, koja se emituje, takođe uživo, u novom terminu utorkom veče.

Epizode rijalitija moći će da se prate uživo u toku emitovanja i na sajtu Kurir.rs, gde će biti dostupne i za kasnije gledanje. Svi koji žele da budu u toku sa zbivanjima u rijalitiju BAR, mogu da ga zaprate na društvenim  mrežama InstagramFejsbuk i Jutjub.

PR

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

 

Continue Reading
Advertisement