Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju (25. decembar): Takmiče se košarkašica, veslač, dve pevačice, voditeljka i kompozitor! Evo o kome se radi

U nedelju, 25. decembra, od 21.00 na RTS 1

Published

on

Uz podršku kapitena timova i publike, poznate javne ličnosti, takmičari kviza “Ja volim Srbiju”, trude se da osvoje što više poena za svoj tim, pokušavajući da tačno odgovore na što više raznovrsnih i zanimljivih pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci…

Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza nedeljom uveče na RTS1, otkriva zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji. Takmičari su šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima – crveni i plavi.

Crveni tim čine Sonja Vasić (bivša košarkašica), Miloš Vasić (srpski veslački reprezentativac) i Mari Mari (pevačica), dok boje plavog tima brane: Ana Stamenković (novinarka RTS- a), Marko Kon (kompozitor i aranžer) i Ana Stanić (pevačica).

Voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” je Dragana Kosjerina. Kapiten plavog tima je dr. Nele Karajlić, a crveni tim predvodi Nenad Okanović. Specijalni gost u muzičkoj rundi je Cezar Garsija, sa Kube. Reditelj je Darko Kamarit.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / RTS

Advertisement