Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Matija će napokon pokazati PRAVO LICE! Evo ŠTA je SMISLIO!

Matija koristi priliku! Sprema se da uradi nešto NEVEROVATNO

Published

on

Igra sudbine 390. epizoda koja se emituje u četvrtak, 23. decembra od 20.00 na TV Prva donosi veliko iznenađenje kom se niko nije nadao. U stvari – ne jedno. Više njih. A svako je veće od onog prethodnog. Pa, da krenemo redom…

Aleksa dobija video-snimak na kom je Mila sa drugim muškarcem i momentalno doživljava pomračenje svesti. Lila odmah počinje sa osuđivanjem, dok ostalim ukućanima nije najjasnije šta se dešava.

Da bi zaštitio sina, Ivan ne želi da kaže Olgi gde je Aleksa, ali ga ona ucenjuje. Otkriće svima veliku tajnu ako joj ne bude rekao gde je!

Nakon što se ovo bude saznalo Ada Kanački će zvanično poželeti da završi sa Ivanom. Jer će napokon cela istina izaći na videlo. Ili će to biti nova laž. Laž koju je servirala Olga ili osmislila po nalogu Ritera i njegovog oca. A opet, možda je i istina. Ako je istina to će biti šok koji će promeniti sve iz korena. I Ivanov odnos sa Adom, ali i sa Lukom i Aleksom.

Ono što sledi je suviše veliki šok za bilo koga. Zbog toga više nećemo dužiti. Evo o čemu je reč.

U trenutku kada Olga bude poželela da sazna gde je Aleksa, Ivan joj to neće dozvoliti. Ali ona se tu neće zaustaviti. Ivan će joj zapretiti da ništa ne pokušava, ali njena kontrapretnja će mu slediti krv u žilama.

– Ne budeš li mi rekao gde je Aleksa, svima ću otkriti koji je pravi razlog zbog kog sam otišla u Australiju. Svima ću reći da si napravio dete mojoj rođenoj sestri!

Šok! Da li je to istina?

Dok se svi provode na proslavi povodom rođenja bebe, Žaklina u porodilištu lije gorke suze… Pitamo se zašto? Ali to nije ono najgore.

Šta to radi Matija?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 390. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement