Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Olga otkriva ZAŠTO je otišla u Australiju! Ivan je KRIV! Ada će ga sada SIGURNO ostaviti

Nećete verovati ŠTA je uradio!

Published

on

Igra sudbine 390. epizoda doneće nam jedan veliki šok! Od ovoga će biti teško oporaviti se, ali neke stvari se moraju otkriti. Ono što ćete saznati neće vam se nimalo dopasti. A ni Adi Kanački.

Nakon što se ovo bude saznalo Ada Kanački će zvanično poželeti da završi sa Ivanom. Jer će napokon cela istina izaći na videlo. Ili će to biti nova laž. Laž koju je servirala Olga ili osmislila po nalogu Ritera i njegovog oca. A opet, možda je i istina. Ako je istina to će biti šok koji će promeniti sve iz korena. I Ivanov odnos sa Adom, ali i sa Lukom i Aleksom.

Ono što sledi je suviše veliki šok za bilo koga. Zbog toga više nećemo dužiti. Evo o čemu je reč.

U trenutku kada Olga bude poželela da sazna gde je Aleksa, Ivan joj to neće dozvoliti. Ali ona se tu neće zaustaviti. Ivan će joj zapretiti da ništa ne pokušava, ali njena kontrapretnja će mu slediti krv u žilama.

– Ne budeš li mi rekao gde je Aleksa, svima ću otkriti koji je pravi razlog zbog kog sam otišla u Australiju. Svima ću reći da si napravio dete mojoj rođenoj sestri!

Šok! Da li je to istina?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 390. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement