Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine ŠOK! Aleksa odlazi sa OLGOM u Australiju!

Hoće li Aleksa napustiti Milu?

Published

on

Igra sudbine 391. epizoda koja nas očekuje u petak 24. decembra od 20.00 na TV Prva, uz sve očekivane i neočekivane šokove donosi nam i jedan najveći!

Kao što smo već videli Matija će naterati Sofiju da mu kaže gde je Mila. Nažalost, deluje da će Matija zakasniti. Mila je rešila da sve svoje muke prekrati – samoubistvom. Rešila je da se obesi. Spremila je omču…

Za to vreme Luka u Kan Holdingu besni. Krivi Jelenu i Katarinu zato što mu ranije nisu rekle za sve ono što se događalo u firmi prethodnih dana. One ljute napuštaju Kan Holding i – daju otkaz.

Olgin predlog da ostavi sve i krene sa njom u Australiju, za Aleksu sada ima smisla… Hoće li Aleksa napustiti sve i otići u Australiju?

U Riterovoj kancelariji se pojavljuje Matija.​.. Šta nas očekuje u nastavku serije „Igra sudbine“?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 391. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement