Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 391. epizoda: ŠOK! Mila će pokušati da se OBESI! ON će je spasti!

Mila više ne može da izdrži. Svemu je kraj!

Published

on

Mila Igra sudbine

Igra sudbine 391. epizoda donosi nam višestruke šokove od kojih bi oni slabijeg zdravlja mogli prilično da se napate. Zato, upozorenje, kad u petak, 24. decembra nova epizoda stigne na male ekrane, budite spremni, i držite vašu uobičajenu terapiju negde blizu vas. A sada da krenemo redom – od šoka do šoka.

A prvi je vezan za najsumnjivijeg tipa među zlikovcima, a novim dobricama. Naravno, reč je o Matiji. Matija odlazi kod Sofije i traži da mu kaže detalje Milinog nestanka. Za to vreme, Mila u suzama grli omču od konopca… Hoće li se Mila na kraju, ipak, ubiti? Da li je to razlog zbog kog je Aleksa dobio snimak?

Ili će Mila pokušati da se ubije jer je Riter poslao Aleksi snimak? I ko će je spasti od nje same? Možda baš Aleksa? Ili će to ipak biti Matija?

Saznaćemo u novoj epizodi serije „Igra sudbine“.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 391. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement