Connect with us

Emisije

“Nepoznate vode: Džeremi Vejd” na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 2. januara, nedeljom u 22.00

Published

on

Džeremi Vejd, poznati britanski biolog i TV voditelj, među obožavaocima i kolegama stručnjacima za podvodni svet, poznatiji kao “morski đavo”, u novom trodelnom dokumentarnom serijalu vodi nas u Nepoznate vode: Džeremi Vejd. Od 2. januara na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, nedeljom od 22.00, Vejd istražuje najneverovatnije reke, jezera i mora na našoj planeti kako bi otkrio tajne ovih nesvakidašnjih mesta.

Koristeći tridesetogodišnje iskustvo ekspedicija amazonskim rečnim sistemom, Džeremi će u ovom serijalu posetiti udaljene autohtone zajednice, otkriti nove životinjske vrste i, naravno, boriti se sa najvećom slatkovodnom ribom na svetu. Posle Amazona, Vejd putuje na Island gde će uživati u lovu na legendarnog atlantskog lososa, ribu koja do sada nikada nije upecana.

Trodelno druženje završava se u velikim jezerima Kenije, gde će Vejd pokušati da ulovi najvećeg živog smuđa na svetu. O kolikoj je ribi reč saznaćete samo ako 2. januara budete uz kanal NATIONAL GEOGRAPHIC i serijal “Džeremi Vejd: Nepoznate vode”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 NGC NETWORK US, LLC

Advertisement