Connect with us

Domaće serije

KAMIONDŽIJE 2 stižu na RTS! A evo i KAD! OVO je TAČAN datum premijere!

Premijera nas očekuje odmah posle praznika

Published

on

Kamiondžije d.o.o. sezona 2, u režiji Filipa Čolovića,  pred televizijsku publiku stiže 8. januara 2022. godine.  U narednih šest vikenda, od 20 časova na Prvom programu RTS-a, pratićemo  priču o običnim ljudima koji pokušavaju da savladaju nedaće i izbore se za svoje parče sreće. Snimanje 12 novih epizoda trajalo je dva i po meseca.

Nastavak serije “Кamiondžije” donosi nove ljubavne, poslovne, finansijske, porodične i druge avanture šoferskog dvojca – Baje i Žiće. U drugoj sezoni, dobro poznatoj glumačkoj ekipi pridružila su se nova imena.

Kamiondžije 2 (1)

Serija “Kamiondžije d.o.o.” počela je slučajnim susretom Žiće, bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba – i Baje, vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću u Ubu. Taj susret je u potpunosti izmenio njihove živote.

Njihove avanture, u novoj sezoni serije “Kamiondžije d.o.o.” počinju tako što Baja završava u zatvoru, jer je pretukao bezobzirnog prevaranta. Žića, koji se lažno predstavlja kao advokat, na sve načine pokušava odatle da ga izvuče.

Kamiondžije 2 (2)

Komedija po žanru, serija je svojevrsni omaž „Kamiondžijama“ iz sedamdestih godina, kako je to zamislio pisac istih scenarija, Gordan Mihić. Scenario za drugu sezonu serije “Kamiondžije d.o.o” potpisali su Vladimir Đurđević, Marijana Čulić Vićentić, Filip Čolović, Željko Hubač i Jelena Mijović.

Žiću igra Tihomir Stanić, a BajuNenad Jezdić. U brojnoj glumačkoj ekipi, između ostalih, su i Branislav Zeremski, Paulina Manov, Danina Jeftić, Iva Ilinčić, Jovana Gavrilović, Slobodan Boda Ninković i Marko Gvero. Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nira Pro.

 

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement