Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 83. epizoda: Petar je RAZOTKRIO ZORU! Šta će joj uraditi?

Jedan neoprezan potez Zoru će koštati svega

Published

on

Kolo sreće 83. epizoda koja je na programu od 21.00 u sredu, 29. novembra na TV Prva na horizont navlači teške i tmurne oblake. Zorini dani dominacije se bliže kraju. I to sve zahvaljujući jednom neopreznom potezu. Evo i o čemu je reč. Naravno, pre nego što pređemo na Zoru, da se pozabavimo aktuelnim dešavanjima u Sopotu.

Boža razrađuje politički marketing, a najbolji savetodavac u ovoj situaciji je njegova majka Persida.

I dok Boža razmišlja o predsedničkoj fotelji, Bojana i Elenu zbližava muka pa se opuštaju uz čašicu. Ipak, za razliku od Bojana, Elena će svaku priliku iskoristii pametno.

Petar i Zora su ponovo zajedno u njegovoj sobi. Kad on izađe, Zora mu pretura po stvarima, ali je Petar hvata na delu. Opasnost se približava!​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (83. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Advertisement