Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 57. epizoda: Ana Marija ne želi da čuje za sina! Ovaj Stefanov potez razbesneće Branka!

U četvrtak, 30. decembra, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija 57. epizoda (četvrtak, 30. decembar, u 21.00): Kruna i Ognjen se vraćaju u Beograd posle venčanja. Ona je preterano zabrinuta zbog Anastasijinih osećanja. Zapravo bi trebalo da brine o svom ocu, s obzirom na to da Jovan nije srećan zbog njihovog braka. Sad kad je Kruna prešla iz prizemlja na gornji sprat, naprasno je postala Jovanova pretpostavljena.

Branko je praktično jedini član porodice srećan zbog Ognjena i Krune, iako se brine da je, možda, bilo prerano i da Ognjen još oseća posledice neuro-toksina. Ognjen ga uverava da je to učinio bistrog uma, za razliku od trenutka kad je prepisao akcije malog Branka. Zbog toga Ognjen namerava da tuži Aleksandru, ali Branko to ne dozvoljava jer će mediji iskoristiti činjenicu da je bio privremeno neuračunljiv da unište njegov ugled.

Dinastija 57. epizoda: Anastasija nasrće na Krunu!

Anastasija zna da njen brak sa Ognjenom nije uspeo, pa ne bi trebalo da se oseća previše uznemireno zbog Krune. Ipak joj nije po volji. Govori Ognjenu da je srećna zbog njih dvoje, ali se razbesni u trenutku kad slučajno zatekne Krunu dok drži malog Branka i govori mu da ga voli kao da joj je rođeni sin.

Stefan odlazi u Beč kako bi probao da ubedi Ana Mariju da se vrati u Beograd, gde će njih dvoje odgajati Davida kao prava porodica. Poslednje što Aleksandra želi je da se Ana Marija vrati, pa predlaže Adamu da razgovara sa Stefanom i objasni mu koliko je ona pogubna po njega.

Naravno, Stefan ne sluša čoveka kojeg je nedavno upoznao, iako je to njegov brat, a Adamov grub stav ga samo još više odbija od njega. Adam nailazi na Krunu i govori joj da je glupa što se udala za Ognjena, optužujući je da je to učinila samo zbog novca. On veruje da je Kruna ista kao on u dubini duše i da će njih dvoje kad-tad biti zajedno.

Stefan uzima Davida!

U Beču, Stefan izvodi Ana Mariju u restoran na večeru tokom koje mu ona kaže da ne namerava da se vrati u Beograd i da izigrava porodicu sa homoseksualcem. Ona mu, takođe, daje do znanja da je ne zanima da upozna Davida i da bi odavno abortirala da se nije toliko uplašila. Uverena je da je trebalo pustiti Branka i Kristinu da ga odgajaju kako bi Stefan mogao da živi sa drugim muškarcima.

Po povratku u Beograd, Stefan konačno donosi odluku povodom Davida i Branko se naljuti na njega kad čuje njegov plan. Stefan će se iseliti sa Davidom i odgajati sina kao samohrani roditelj. Branko i on se posvađaju oko te odluke, s obzirom da Branko neće dopustiti Stefanu da odgaja sina u nezdravoj sredini, a Kristina bezuspešno pokušava da ih smiri.

U seriji Dinastija 57. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement