Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3: ONA je nova ZVEZDA serije! OVA glumica napraviće HAOS u nastavku!

Ona je jedno od 20 novih lica popularne serije!

Published

on

Igra sudbine dobila je treću sezonu, a snimanja su nedavnmo počela. U nastavku trenutno najgledanije domaće serije će se pojaviti oko dvadesetak glumaca. Uz već najavljeno pojačanje u vidu Mire Banjac, jedna od glumica koja će osvežiti seriju biće i Snežana Jeremić Nešković.

Snežana će se, kao jedan od novih likova, pridružiti ekipi popularne serije u trećoj sezoni.

Ukoliko redovno posećujete pozorište, onda ste je sigurno gledali na daskama koje život znače u Pozoršitu na Terazijama, Madlenijanumu, ali i pozorištu Puž. Međutim, poznata glumica osvojila nas je i svojim filmskim ulogama  u filmovima „Mala noćna muzika“, „Jagoda u supermarketu“, učestvovala je i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije“, a pojavila se i u seriji „Andrija i Anđelka“.

Snežana Jeremić Nešković

Snežana Jeremić Nešković

Srpska glumica Snežana Jeremić Nešković ima uspešnu karijeru, divnog supruga, a velika želja bila joj je da se ostvari i kao majka. Želja joj je ispunjena, ali je subina imala za nju drugačije planove, pa joj je najveća sreća oduzeta kada joj je sin preminuo samo sedam dana nakon rođenja.

Maleni Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol. Kada su smogli snage da nastave život, usledila je nova borba za potomstvo.

Lepa glumica je međutim, ponovo ostala u drugom stanju, i rodila je ćerkicu Juliju.

Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa su glumica i njen muž od trenutka kada su saznali za trudnoću pa sve dok nisu ugledali svoju naslednicu strepeli da li će sve biti u redu, ipak ovoga puta sreća je bila na njihovoj strani.

Posle Julije stigao je i sin Viktor. Iako je velika životna tragedija slomila zvezdu filma „Jagoda u supermarketu“, ona je nastavila sa borbom i danas uživa u plodovima svog neodustajanja. Pitamo se, da li će sličnu ulogu imati i u seriji „Igra sudbine„?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

 

Advertisement