Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 6. epizoda: Uroš odvodi Anu u Barselonu! Susret sa sinom srušiće mu ceo svet! (VIDEO)

U petak, 7. januara, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-6-epizoda

Azbuka našeg života 6. epizoda (petak, 7. januar): Popodnevni izlazak i kafa sa drugaricama je lek dušu. Osim… ako su one ostavljene i povređene. Onda se uživanje pretvara u seansu psihoterapije. Ili svađu. Sunčica ne uspeva da nađe razumevanje za stanje u kom se nalaze Lidija i Vesna. Smatra da treba da budu uspravne i u porazu.

Gonjen grižom savesti zbog načina na koji je reagovao na Aninu trudnoću i kao kompenzaciju za bol koji je podnela, Uroš odlučuje da je odvede na romantični vikend u Barselonu. On i ne sluti da će to biti sudbonosno putovanje i tačka prekretnica u njegovom životu. Upravo tamo dogodiće se susret koji će izazvati potres u njemu.

U potrazi za dobrom novinarskom pričom, Vesna radi intervju sa gospodinom koji je preživeo zatočeništvo na Golom otoku. “Jedna od najdragocenijih stvari koje je Bog dao čoveku jeste zaborav”, reći će joj on. Ta misao će delovati otrežnjujuće na Vesnu.

Po povratku u Beograd, Uroš donosi važnu odluku. Nakon što je učinio sve da Vesna primeti da je on već otišao, da je postao novi čovek koga ona zapravo ne poznaje, Vesna se i dalje pravi da ne primećuje.

U seriji Azbuka našeg života 6. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement