Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 60. epizoda: Na ovo se čekalo! Sledi TUČA Kristine i Aleksandre U BAZENU!

U sredu, 5. januara, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija-60-epizoda

Dinastija 60. epizoda (sreda, 5. januar, u 21.00): Branko bezuspešno pokušava da se pomiri sa Kristinom. Ona je ljuta zbog njegovog odnosa prema Stefanu. Aleksandra je medijima dala informacije o aferi Nevena Maksića sa maloletnicom.

Kristina se oprašta od Stefana i Davida, teška srca. Stefan se seli u novi stan, dobija razvod od Ana Marije, kao i starateljstvo nad Davidom. Stefan priznaje Kosti Dedoviću da je gej, ali, za sad, njih dvojica odlučuju da budu prijatelji.

Marko objašnjava Anastasiji da je Aleksandra namestila sve i da nije imao aferu sa njom, ali mu Anastasija ne veruje. Aleksandra želi da popravi odnose sa Anastasijom, te joj objašnjava da je spavala sa Markom kako bi nju spasila od propalog tenisera, ali joj ćerka ne oprašta i jasno stavlja do znanja da je od sada na Kristininoj strani. To isprovocira Aleksandru, pa inicira okršaj sa Kristinom, koji kulminira tučom u bazenu imanja Kadić.

Dinastija 60. epizoda: Aleksandra ucenjuje Jovana!

Branko vidi svoje supruge kako se tuku u vodi, pa održi predavanje Kristini pred Aleksandrom o lepom ponašanju. Kristinu to toliko isprovocira da se iseli iz kuće. Branko pokušava da je nagovori da se vrati kući, koristeći razvod od Marka koji je napokon dobila, ali Kristina odbija.

Adam saznaje da njegove mračne tajne izlaze na videlo. Kruna saznaje da je trudna, Ognjen se raduje tim vestima, ali Kruna ne. Aleksandra ucenjuje Jovana da će reći Kruni istinu o njenoj majci. Neven napada Aleksandru zbog toga što mu je uništila život i karijeru, Branko spasava Aleksandru od Nevena, ali je upozorava na njeno ponašanje.

U seriji Dinastija 60. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement