Connect with us

Domaće serije

Kolo sreće: Jana Milić Ilić otkriva SVE o novim epizodama serije! A evo na ŠTA bi potrošila MILION DINARA!

U novim epizodama više ništa neće biti isto!

Published

on

Kolo sreće Drina

Kolo sreće je serija koja je na TV Prva donela mnoga iznenađenja. Tako smo i glumicu Janu MIlić Ilić prvi put videli u ulozi u kojoj je niko nije očekivao. Ona kaže da je ova rola bila iznenađenje za sve koji je znaju, a za nju je bila dugo priželjkivano osveženje-

– Kada mi je prvi put dodeljena uloga Drine, svi su rekli da to nije podela za mene. Nekako sam do tada glumila gospođe, ozbiljne žene, a Drina se uopšte nije uklapala u taj profil. A meni se ona dopala baš zbog toga. Zbog svoje prostodušnosti. Bilo je to prvi put u karijeri da igram jedan takav lik i zahvalna sam Svetlani Drinjaković kao producentu serije što je prepoznala to u meni i što mi je dopustila da se uhvatim u koštac sa takvim izazovom – ističe lepa glumica koju smo do sada imali prilike da gledamo u hit serijama kao što su „Istine i laži„, „Jugoslovenka„, „Larin izbor„.

Prema rečima glumice i njenog kolege Dušana Kaličanina, radnja će se tek zakomplikovati i dobiti na ubrzanju, pa nas u novim epizodama očekuje još mnogo uzbuđenja.

– Dobili smo scenario za nove epizode i baš smo se obradovali jer serija od lagane komedije i porodične priče polako prelazi u triler i tek će postati pravi ozbiljan krimić, što je žanr koji mi se najviše dopada. Ipak, ono što mi se dopada jeste to što iza svega stoji jedna topla porodična priča Raketića – otkriva Jana Milić Ilić.

Glumica se takođe osvrnula i na osnovu same serije, a to je neverovatna okolnost da jedna obična žena koja radi na tezgi na pijaci igrom sudbine zavrti svoje kolo sreće i dobije milion dinara. Upitana od voditelja na šta bi ona potrošila svoj tako stečen milion, Jana je rekla iskreno:

– Ja bih to sve odmah podelila.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement