Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 86. epizoda: Tereza MOLI Andriju za OPROŠTAJ! Evo ŠTA će joj REĆI!

Persida namešta Božinu pobedu, Zora ispituje Petra, a Tereza moli za OPROŠTAJ

Published

on

Kolo sreće 86. epizoda koja je na programu u sredu, 5. januara od 21.00 na kanalu TV Prva donosi taman toliko uzbuđenja i novih iznenađenje da nikome neće biti svejedno. A evo i zašto.

Persida je osmislila pakleni plan kako da Boži osigura pobedu. Učinila je sve da mu iznenada pozli pred svima, samo što je jedino ona bila svesna da Boža u stvari uopšte nije bolestan, već da je reč o podvali. Međutim, slika koju je u trenutku kada se Boža srušio na pod napravila Persida ubediće naivni narod da Boža i bolesan radi za svoju zajednicu.

Simona i Danica su u šoku kada saznaju šta se dogodilo, a što je najgore shvataju da je za Božu ovo veliki plus i da su šanse za njegovu pobedu sada znatno porasle.

Za to vreme Zora ispituje Petra o njegovoj porodici i o tome da li ima braće i sestara. Tada saznaje da je Petar imao sestru, ali da je ona preminula.

Andrija je saznao za Terezino neverstvo, ali i za poljubac sa Filipom. Tereza mu objašnjava da je to sve bila glupost i jedan poljubac koji njoj ništa ne znači. Ali, da li je baš tako? Hoće li joj Andrija oprostiti?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (86. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement