Connect with us

TV

SUPERSTAR U 2022. ulazi sa dve velike PREMIJERE! Evo i KOJE!

A to je tek početak! Očekuju nas „Klan“, „Tajne vinove loze“…

Published

on

Promo Telekom

Superstar TV i Telekom Srbija novu 2022. godinu započinju najboljim serijskim programom. Od 4. januara publika već prati nastavak kultne humorističke serije iz devedesetih godina prošlog veka “Složna braća – Next Đeneration”, koja će se emitovati od ponedeljka do četvrtka u 21.00. A već od 8. januara stiže nam dugo očekivana peta sezona omiljenog domaćeg krimi trilera „Ubice mog oca„. Nove epizode prikazivaće se vikendom u 21.00.

SLOŽNA BRAĆA – NEXT ĐENERATION

Složna braća Next generation

„Složna braća – Next Đeneration“ je humoristička serija od 12 epizoda u trajanju od po 50 minuta. Nastavak je istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz 90-ih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije.

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Scenario potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković. Reditelj serijala je Milorad Milinković. U glavnim ulogama pojavljuju se naši vrhunski glumci, od Nataše Ninković, Andrije Kuzmanovića, Marka Gvera, Raleta Milenkovića, Nenada Okanovića, Nikole Pejakovića, Ljubiše Savanovića, Zorana Cvijanovića, Milana Kovačević, Darka Ostojića i Miljana Prljete, pa sve do naših budućih zvezda Maje Čampar i Amara Ćorovića. U serijalu će nastupiti i poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta kao specijalni gosti.

Uloge tumače:
Marko Gvero, Amar Ćorović, Maja Čampar, Darko Ostojić, Milan Kovačević, Radoslav Milenković, Nataša Ninković, Ljubiša Savanović, Nikola Pejaković i drugi.

 

UBICE MOG OCA 5

Ubice mog oca 5 TV Prva

Peti serijal Ubica mog oca donece razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Po prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

Svedoci smo brojnih tragedija koje se dešavaju na tu temu kao i nepravovremenog reagovanja institucija i okoline.Ovaj deo serije inspirisan je nažalost stvarnim događajima i u njemu će se videti puna težina svega, današnja deca u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene.

Maltretirana deca ćute, zatvaraju se u sebe, samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Uloge tumače:
Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović i drugi.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

 

 

 

 

Advertisement