Connect with us

Serije

LUCIFER: Hit serija stiže na FOX kanal! Evo i kada

Od 17. januara, radnim danima u 20.00

Published

on

Lucifer

Popularna serija o palom anđelu, “Lucifer”, stiže 17. januara na FOX kanal, gde će se premijerno prikazivati radnim danima od 20.00. Luciferu Morningstaru je dosadila uloga kralja pakla, pa je rešio da se penzioniše i preseli u Los Anđeles. Kao vlasnik luksuznog bara po imenu “Laks”, on uživa u omiljenim razbibrigama ‒ vinu, ženama i muzici.

Uzbudljivu svakodnevicu iznenada mu prekida smrt prelepe pop dive, koja je ubijena ispred njegovog bara. Prvi put posle skoro 10 milijardi godina, Lucifer oseća da se nešto u njemu budi. Nije siguran da li je to njegova potisnuta potreba da kažnjava zle, ili je u pitanju nešto više. Da li je moguće da je kralj pakla sposoban da gaji osećanja prema ljudskim bićima? Sama pomisao na to mu je neverovatna, ali i njegovom odanom prijatelju Mejzu, opasnom demonu u obliku prelepe žene.

Ubistvo privlači pažnju detektivke Kloi Deker, kojoj je Lucifer odbojan, ali u isto vreme i fascinantan. I dok sarađuje sa njom na istrazi ubistva pevačice, Lucifer je iznenađen Kloinom dobrotom. Naviknut na najgore primere ljudskog roda, on sada počinje da misli da za čovečanstvo, možda, ima nade.

U međuvremenu, božji izaslanik, anđeo Amenadijal, poslat je u Los Anđeles kako bi ubedio Lucifera da se vrati u pakao. Međutim, Grad anđela je postao Luciferov novi dom, u kojem je pronašao novi smisao života, zbog čega ne namerava da se vrati u podzemlje. Fantastična krimi-drama iz “Di Si entertejmenta”, koju kao autor potpisuje Tom Kapinos (“Dosonov svet”, “Kalifornikacija”), poručuje da svi imaju priliku za iskupljenje. Čak i sam đavo.

Glavne uloge u seriji “Lucifer” igraju: Tom Elis (Lucifer Morningstar), Loren German (Kloi Deker), Di Bi Vudsajd (Amenadijal), Lezli En Brant (Mejz), Kevin Alehadnro (Den Espinosa) i Skarlet Estevez (Triksi Espinosa).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto TM and ©2015 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved

Advertisement