Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 403. epizoda: ŠOK! Janko dobija NOŽ U STOMAK! Evo i OD KOGA!

Neposlušnost se plaća GLAVOM! Janko je PRVI na spisku za odstrel!

Published

on

Igra sudbine Janko

Igra sudbine 403. epizoda osim onoga što će zadesiti jadnog Luku, doneće još nekoliko prilično uznemirujućih iznenađenja za junake serije „Igra sudbine„. Ovome se niko nije nadao. Ipak, dešavanja u narednoj epizodi jasno će nam staviti do znanja da na kraju svako dobije baš ono što je zaslužio. Zločin se nikada ne isplati.

Dok se Luki radi u bolnici, kod Matije u stan dolazi Zvonimir, a kada shvati da njegov nekadašnji kompanjon ne želi proslavu, upozoriće ga da se ozbiljno zamerio Riteru. Hoće li ovo Matiji biti iole značajno upozorenje?

Međutim, u zatvoru sledi šok koji će napokon stvari postaviti na svoje mesto. Neposlušnost se u svetu zlikovaca – ne isplati. Janko dobija nož u stomak. Nema sumnje – stigao mu je pozdrav od Ritera. A hoće li preživeti – saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine“.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 403. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement