Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 90. epizoda: Momčilo otkriva Petru VELIKU TAJNU! Zbog OVOGA će se SVE PROMENITI!

Silvija će posle ovoga postati prošlost?

Published

on

Kolo sreće 90

Kolo sreće 90. epizoda koja je na programu u ponedeljak 10. januara od 21.00 na TV Prva konaćno će nam objasniti zašto je Momčilo ponovo u Sopotu. A to će postati jasnije i Petru.

Iako je on iznenađen što ponovo vidi Momčila, još više ga iznenađuje ono što Momčilo govori. Šta je to što će Petra toliko iznenaditi? Da li je Momčilo napokon otkrio Kostinu i Silvijinu tajnu? Ili Momčilo za Kostu ima informaciju koja će promeniti njegov odnos prema Silviji?

Dok se Petar dvoumi da li mu je drago ili ne zbog toga što se Momčilo vratio u Sopot, Boža brine svoje brige. On menja taktiku prema ženama čija srca želi da pridobije. Sada igra na sentimentalnost i podseća ih na divne uspomene.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (90. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Advertisement