Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Hit! Ada Kanački, Pančeta i Jamezdin LOMILI ČESNICU! A evo KO je izvukao NOVČIĆ!

A evo i ŠTA je bila NAGRADA!

Published

on

Igra sudbine (10)

Igra sudbine polako, ali sigurno ulazi u veliku završnicu druge sezone. Trenutno smo na 403. epizodi, a prema nekim proračunima, aktuelni ciklus imaće 421. epizodu. Ekipa najpopularnije i najgledanije domaće serije u kontinuitetu iskoristila je slobodno vreme tokom praznika da malo odmori od napornih snimanja. Svi zajedno trenutno su na odmoru na Divčibarama gde su dočekali i Božić.

Žarko Jokanović odavno je počeo da radi na scenariju za treću sezonu, a od sredine decembra glumci su već ušli u studio i započeli rad na novim epizodama treće sezone. I dok se trenutno društvo odmara, uspeli su i da uživaju u radostima Božića među kojima je i neizostavno lomljenje božićne česnice.

Ovaj običaj nije izostao ni na poznatoj srpskoj planini, a u nadmetanju za kovanicu iz česnice učestvovali su Ada Kanački, Jamezdin, Pančeta, scenarista serije Žarko Jokanović i mnogi drugi junaci serije. Pobedu je posle velikog okršaja odnela Pančeta, a glumica Sandra Bugarski sa voditeljem TV Prva Dekijem Pantelićem našalila se da bi mogla da kao nagradu da traži povećanje honorarar.

Odmor će potrajati još koji dan, a zatim se glumci vraćaju pred kamere kako bi što pre snimili što veći broj epizoda treće sezone popularne serije.

Nova sezona trebalo bi da se emituje od početka februara na TV Prva, bez pauze. Osim one u radnji koja će se odvijati godinu dana kasnije u odnosu na poslednju epizodu iz druge sezone!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement