Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 7. epizoda: Uroš započinje novi život, a Vesna u AZBUCI pronalazi spas! Evo i kako (VIDEO)

U petak, 14. januara, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-7-epizoda

Azbuka našeg života 7. epizoda (petak, 14. januar): Uroš je otišao. Nakon što joj je saopštio da se zaljubio u drugu i da je ostavlja, Vesna ga je izbacila iz stana. Izbacila ga je iz svog života. Ostala je sama sa svojim bolom, porazom, panikom i njegovom izdajom, bez pokušaja da ispliva iz crnila kojim se okružila.

A Uroš? On je dobio novu mladu ženu, novi svetli stan, novi sveži život. Čini se da je zadovoljniji nego ikada. Osveženje prija. Ipak, na momente on oseća teskobu i nelagodu… Da li je njemu mesto u tom modernom, digitalnom, progresivnom Aninom životnom konceptu? Potrudiće se svim snagama da bude. Makar i na svoju štetu.

Tokom besciljnog gluvarenja po televizijskim programima, Vesna nailazi na nešto što će je u momentu trgnuti. “Strah i panika najbolje leče koncentrisanjem na azbuku. Svako slovo – nova asocijacija i panika nestaje”, odzvanja u Vesninoj glavi. I kao izdaja, iskušenje. P kao prevara, preljuba…

U seriji Azbuka našeg života 7. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement