Connect with us

TV

Matea Milosavljević se neće pojaviti u nastavku “Igre sudbine”? Da li je Sofija mrtva?

Glumica još nije stala pred kamere, ili to vešto prikriva

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Subarevic

Druga sezona serije “Igra sudbine” bliži se kraju. Znamo da će mnogi junaci dočekati hepiend, ali još nije zvanično potvrđeno ko će se od negativaca pojaviti u nastavku. Sofija Šubarević izostala je sa snimanja poslednjih epizoda, odnosno glumica Matea Milosavljević nije bila uslikana sa ostatkom ekipe na zadnoj klapi.

Zbog toga se ovih dana postavlja pitanje da li ćemo ovu opasnicu gledati u trećoj sezoni. Scenarista Žarko Jokanović rekao je kako u nastavku nećemo pratiti samo neke epizodne likove. Međutim, već je potvrđeno da će jedan od vodećih junaka umreti. Da li je to, možda, baš Sofija?

Matea i Luka Raco su početkom decembra, tokom uključenja u jednoj emisiji sa daleke destinacije, potvrdili povratak pred kamere. Međutim, kako sada stvari stoje, pitanje je da li ćemo ovu glumicu gledati u novih 170 epizoda.

Naime, dugokosa TV zavodnica na društvenim mrežama ničim nije potvrdila da se vratila ulozi Sofije Šubarević. Ako bismo zaključivali prema njenim objavama, reklo bi se da Matea uživa u slobodnom vremenu.

Budući da je poznato da je produkcija izuzetno rigorozna po pitanju odavanja informacija, moguće je da je Matea Milosavljević ugovorom obavezana da ćuti o sudbini svoje junakinje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement