Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE dobija dve nove GLAVNE JUNAKINJE! Stižu GALA i ZVRK – zamena za Milu i Unu

Kakva sudbina čeka Luku i Aleksu?

Published

on

Igra-sudbine-3-sezona-Gala-i-Zvrk

Igra sudbine 3 očigledno nam priprema turbulentnu vožnju kroz novih 170 epizoda u kojima će se životi naših junaka ispretumbati naglavačke. I to više puta. Uz sve novine koje je produkcija već najavila, i informacije o pojedinim glumcima iz prethodnih sezona koje nećemo gledati u nastavku, Žarko Jokanović u novim epizodama priredio nam je šok od kog ćemo se teško oporaviti.

Naime, kako saznajemo, Aleksa i Luka u trećoj sezoni suočiće se sa najvećim izazovom do sada. Onim ljubavnim! Obojica će se naći u prilici da im se dopadne druga devojka, a hoće li to značiti da će zbog njih napustiti svoje sadašnje supruge – Milu i Unu, tek ćemo videti. A evo i detaljnijeg objašnjenja kako biste razumeli o čemu je reč.

Igra sudbine – stižu GALA ŽDRAL i ZVRK!

Igra sudbine“ u nastavku dobija dve nove glavne ženske junakinje koje će napraviti pravu pometnju u seriji, ali i u životima naših junaka.

Prva je Gala Ždral. Novo pojačanje u sektoru marketinga Kan Holdinga. Devojka koja će u nastavku serije blisko sarađivati sa Aleksom i koja će mu očigledno – pomutiti um. Hoće li Gala uspeti da ga odvoji od Mile, saznaćemo uskoro. Ono što će Aleksu privući kod Gale jeste njen duh borca, osećaj za dobre ideje, inteligencija i naivna radost koju oseća pri uspehu u poslu. Afrodizijak koji privlači svakog muškarca. Ok, skoro svakog.

Pokazaće se da kod Luke prolaze neke druge stvari. A Zvrk ih ima – SVE. Njihov susret je slučajan. Upoznaće se tako što će se sudariti. U afektu skočiće besno jedno na drugo zbog nastale štete na automobilima, sve dok Luka ne shvati da se ispod kačketa krije – devojka. Prznica, oštra na jeziku i očigledno – spremna da se pobije. Baš po Lukinoj meri. Ali to nije ono najkontroverznije u vezi ove devojke. A šta jeste – otkrićemo vam uskoro!

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement