Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 93. epizoda: Nebojša ucenjuje Maru! A evo i KAKO!

Mara se ovom uslovu nije nadala.

Published

on

Kolo sreće 93. epizoda koja je na programu u četvrtak 13. januara od 21.00 na TV Prva ponovo će uzdrmati Sopot i Sopoćane iz temelja. A evo i kako.

Persida je uspela da nagovori Vanju da se pretvara da je povredila nogu, kako bi Branislava pokazala svoje isceliteljske sposobnosti. Za tu priliku Persa poziva i medije. Petra nervira što se Momčilo vrzma oko Zore, dok Elena zbog toga likuje. Da bi udovoljio mamici, Nebojša je spreman da prihvati pare koje će mu dati da pokrene biznis, ali ima i jedan uslov.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (93. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL – OD 19. JANUARA, SREDOM U 22.00 NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement