Connect with us

STARS

Luka Raco KONAČNO otkrio zašto NEĆE DA SE ŽENI! I niko mu ne može zameriti! A evo i ZAŠTO!

Svi kažu da je Luka lepotu nasledio od oca! Ima li istine u tome

Published

on

Luka Raco osvojio je domaću publiku u seriji „Sinđelići„, ali je titulu zvezde malog ekrana potvrdio rolom Alekse Ožegovića u hit seriji „Igra sudbine„. Iako u seriji dobar odnos sa ocem tek uspostavlja (a povremeno i kvari), u stvarnom životu, Luka je izuzetno vezan za roditelje i ima dobar odnos sa njima. Naročito sa ocem Ristom.

On je rekao da bi u budućnosti voleo da ima brak kao što imaju njegovi roditelji.

„Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš“, rekao je ranije glumac.

Risto otac glumca Luka Raca

Zvezda trenutno najgledanije serije „Igra sudbine“, Luka Raco je pre nekoliko meseci na Instagramu objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj je on zajedno sa svojim roditeljima.

Mladi glumac je hteo da se na ovaj način zahvali fanovima što ga prate u velikom broju na ovoj društvenoj mreži, a mi bvas pitamo na koga vam liči mlada zvezda serije „Igra sudbine“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL – OD 19. JANUARA, SREDOM U 22.00 NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs/Esspreso

 

Advertisement