Connect with us

STARS

U seriji “Igra sudbine” imaju Aleksu i Luku, a privatno Marka i Filipa! Upoznajte PRAVE sinove Ivana i Olge Ožegović (FOTO)

Supružnici Vladan i Kristina Savić, koji u popularnoj sapunici „Igra sudbine“ tumače bračni par, privatno važe za srećnu porodicu

Published

on

Igra-sudbine-Vladan-i-Kristina-Savic

Bivši supružnici na ratnoj nozi Ivan i Olga Ožegović, koje u seriji “Igra sudbine” tumači glumački i bračni par Vladan Savić i Kristina Savić, muku muče sa dvojicom sinova. I taman kada se učinilo da je Aleksa prevazišao sve životne muke, Ivan i Olga ponovo nemaju mira, jer se Luki, sinu koga su odgajili, vratila bolest iz detinjstva.

U epizodama koje trenutno gledamo, Luka se bori za život i samo matične ćelije njegove ćerke, koju je dobio sa Žaklinom, mogu mu pomoći. Međutim, Žaklina ima uslov – spasiće mu život, ali želi da niko ne sazna da je on otac njenog deteta.

Sa druge strane, Olgi zadaju muke i njeno dvoje dece koju je dobila iz drugog braka u Australiji. Njih je oteo Riter i namerava da im naudi ukoliko mu ona ne pomogne da uništi porodicu Kanački. Hoće li Ivan i Olga rešiti porodične jade – gledamo u nastavku popularne sapunice “Igra sudbine”.

I dok se na malom ekranu hvataju za glavu zbog problema njihove TV dece, Vladan i Kristina privatno su ponosni i srećni roditelji dva odrasla mladića – Miloša i Filipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

Zbog snimanja serije poznati glumački par malo vremena je provodio sa svojim naslednicima, zbog čega koriste svaki slobodan trenutak da budu zajedno. Tako je bilo i krajem novembra, kada su zajedno bili u Ljubljani.

Novu 2022. godinu članovi porodice Savić dočekali su na Kopaoniku, gde su kao strastveni ljubitelji skijanja uživali u zimskim čarolijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

– Lepo smo počeli 2022. Fali nam Marko da ugođaj bude kompletan – napisao je Vladan ispod porodičnih fotografija okačenih na “Instagram”.

Vladan i Kristina čuvaju svoju privatnost i do sada nisu govorili o sinovima. Ono što može da se zaključi na osnovu njihovih društvenih mreža, Marko studira pravo i društveno je angažovan za prava studenata. Talenat za muziku nasledio je od roditelja, pa u slobodno vreme svira bas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

I njegov brat Filip ima dara za muziku. Vladan se nedavno pohvalio na “Instagramu” podelivši snimak na kojem njegov svira klavir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / PozoristeTerazije

Advertisement