Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 408. epizoda: ŠOK! Vukašin je UPUCAN? Evo i KAKO!

Ko će pucati u Nikšu, Adu i Vukašina?

Published

on

Igra sudbine 408. epizoda koja je na programu u ponedeljak, 17. januara od 20.00 na TV Prva doneće nam veliki šok koji će pokrenuti lavinu pitanja. U fokusu nastavka serije su Nora i Vid, ali tajna koja će biti otkrivena dovešće u životnu opasnost Adu Kanački.

Vid i Nora su šokirani činjenicom da sada postoji još jedan kandidat koji bi potencijalno mogao da bude njihov otac – Nikša. Ali tu nevolje tek počinju. Na ulici, Nikšina ćerka potpuno gubi razum i povlači obarač u pravcu svog oca koji u tom trenutku stoji sa Adom i Vukašinom. Gde će završiti ovaj metak? Da li je ovo trenutak koji smo svi čekali? Hoće li Vukašin biti jedan od glavnih likova čiji će život biti ugrožen, a što je najavljeno pre nekoliko meseci? Ili će to, ipak, biti Nikša.

Po dolasku kući, Žaklina zatiče svoju bebu u Lukinom naručju. Hoće li Luka ispoštovati obećanje koje je dao?

Riter nastavlja sa brutalnim ucenjivanjem Olge. Šta je to što će joj tražiti?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 408. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

 LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement