Connect with us

TV

Igra sudbine: Neka se spreme Mila i Una! Stiže Tijana Upčev koja će pomutiti pamet Aleksi i Luki!

Plavokosa lepotica zaseniće svojim stasom Olju Lević i Draganu Mićalović!

Published

on

“Igra subine” u trećoj sezoni dobiće veliko glumačko pojačanje. Popularnoj sapunici pridružiće se 20 novih lica, a među njima biće i veliko ime jugoslovenske i srpske filmske, televizijske i pozorišne scene – Mira Banjac. Ipak, najveće iznenađenje biće nova atraktivna i mlada glumica Tijana Upčev, koja će svojom pojavom ostaviti mnoge muške gledaoce bez daha.

Plavokosu devojku, čiji će lik po lepoti zaseniti Milu i Unu, nismo imali do sada prilike često viđamo na malom ekranu. Ipak, ljubitelji stranih serija sigurno su je primetili u “Predstraži”, američkoj naučno-fantastičnoj TV sagi koja se već nekoliko godina snima u Srbiji.

Pred kamerama prvu ulogu ostvarila je na engleskom jeziku, 2016, u filmu američke rediteljke Tamar Halpern “My Daughter Is Missing”. Dogodine je ponovo “igrala” na engleskom, u srpsko-američkom krimiću Džonatana Ingliša, “My Husband’s Double Life”, a primetili smo je i u ulozi socijalne radnice Dore u domaćem izvođenju serije “Urgentni centar”.

Igra-sudbine-Tijana-Upcev2

Tijana Upčev

Zanimljivo je to da je mlada Novosađanka Tijana Upčev (26) igrala gotovo isključivo u stranim projektima, te da će je šira publika tek upoznati u seriji “Igra sudbine”.

– Mislim da u ovom poslu sve zavisi od poznanstava i od prilika koje vam se pružaju. Na sreću, meni su se prve prilike ukazale u stranim projektima. A zatim, tu je produkcijska kuća “Balkanik medija” (čiji je osnivač Džonatan Ingliš), koja je toliko toga uradila za Srbiju. Pre svega, doveli su mnoštvo stranih produkcija ovde. Značajna je moja saradnja sa Inglišom, koja je bila neverovatna od samog starta. Poverenje koje je on bio spreman da mi ukaže kao glumici kod mene je za svako poštovanje i neverovatnu dozu zahvalnosti. Nema tu konkretnog objašnjenja, negde je to sudbinski sklop, prosto je situacija išla u tom pravcu – rekla je nedavno Tijana Upčev.

Tijana Upcev u seriji Predstraza

Tijana Upčev u američkoj seriji „Predstraža“

Koga će igrati plavokosa glumica u trećoj sezoni “Igre sudbine”, da li će baš njena uloga biti pretnja za Milu i Unu – otkrićemo 4. februara, kada startuje novi ciklus.

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Advertisement