Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 5: Aleksandar se nalazi OČI U OČI sa Miletovim UBICOM! Evo i KADA!

Međutim, čekaju ga dva neprijatna iznenađenja! Jedno se tiče Zvornika…

Published

on

Ubice mog oca 5

Ubice mog oca 5 polako odvijaju klupko tajni koje se oko sudbine inspektora Aleksandra Jakovljevića plete još od prve epizode.  Naravno, reč je o ubistvu njegovog oca – Mileta Jakovljevića. Nakon pet sezona konačno smo videli kako je Mile ubijen, ali i ko je prisustvovao ovoj tragediji. Međutim, oči Miletovog ubice još nismo videli. Ali kako ekskluzivno saznajemo – hoćemo.

Videćemo ga mi, ali videće ga i Aleksandar. Međutim, to nije najveći šok koji ga očekuje. Aleksandar će do kraja ove sezone saznati neke informacije o njegovom ocu koje ga neće obradovati. Da li je Miletov obraz zaista beskrajno čist? Ili ni Miletova duša nije ostala imuna na izazove koje sa sobom nosi posao u uniformi? Čeka li Aleksandra razočaravajuće saznanje na kraju aktuelne sezone.

Važnu ulogu u finalnom razrešenju odigraće upravo onaj ko je izazvao najveću pometnju tokom poslednje dve sezone. Naravno, reč je o Zvonimiru. U trenutku kada sve svoje nade polaže upravo na pronalaženje glavnog osumnjičenog, sačekaće Aleksandra će sačekati udarac od koge neće imati vremena ni da se oporavi.

Očekuju ga dve stvari. Pronalaženje dvojice ubica – Andrejevog i ubice njegovog oca. Napokon je došao trenutak da se Aleksandar nađe oči u oči sa pravim ubicom svog oca. Kada? Nećemo vam otkriti direktno, samo ćemo napomenuti da vas najveće iznenađenje očekuje u velikom finalu.

VELIKI SKOK – PREMIJERNO SAMO NA KANALU FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Superstar

Izvor Film i TV/Blic

Advertisement