Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4 Otkrivamo: Vraćaju li se Olja Lević i Ivan Bosiljčić u nastavku?

Glumica otkrila hoće li se vratiti u novu sezonu serije

Published

on

Urgentni Centar 4 Olja Lević

Urgentni centar posle velikog uspeha prethodnog ciklusa vraća se i sa četvrtim nastavkom. Još sredinom prošle godine, glavne zvezde serije Dubravka Mijatović i Sloboda Mićalović, na svojim instagram profilima sa fanovima serije koja se redovno ubraja u najgledaniji program TV Prva, podelile su atmosferu sa seta četvrte sezone. Međutim, zbog pandemije i drugih obaveza glumaca, ali i snimanja serije „Dinastija„, najverovatnije je tokom prethodnog perioda „Urgentni centar“ otišao na pauzu.

Ipak, glumica Olja Lević, koja je u prethodnoj sezoni imala zapaženu ulogu, otkrila je da se snimanje novog nastavka uveliko priprema i da nas uskoro očekuje Urgentni centar 4. Ono što će, međutim, rastužiti obožavaoce lepe glumice je to da nju najverovatnije nećemo gledati u novim epizodama.

Zbog obaveza u seriji „Igra sudbine“ koja joj je donela ogromnu slavu, ali i odgovornost, Olja najverovatnije, kako kaže, neće moći da prihvati angažman u nastavku iako je dobila poziv od produkcije Emotion.

To, ipak, ne znači da će Oljin lik u popularnoj medicinskoj drami izostati. Kako glumica otkriva, najverovatnije će biti angažovana nova glumica za tu rolu. Šanse da se ona vrati za sada su male.

Još jedna velika zvezda ovog šoua o čijem se povratku debatuje je i glumac Ivan Bosiljčić, o čijem povratku za sada nema naznaka. Ivan je trenutno angažovan na ruskom tržištu, a hoće li mu ove obaveze smetati da nastavi sa radom u seriji „Urgentni centar“  još je neizvesno.

 LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement