Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Olja Lević otkriva: Hoće li Mila i Aleksa ostati zajedno? Sledi VELIKI ŠOK!

U nastavku serije očekuju nas velike promene!

Published

on

Igra sudbine Olja Lević

Igra sudbine 3. se bliži. Do premijere je ostalo nešto više od dve nedelje. Nove epizode najpopularnije domaće sapunice na male ekrane stižu 4. februara, a obožavaoce avantura Kanačkih, Ožegovića i ostatka ekipe čeka još 14 epizoda do velikog finala drugog ciklusa.

Do kraja aktuelne sezone svašta se može dogoditi, a najveća iznenađenja tiču se baš glavnih junaka serije. Jedna od njih je, naravno, i Mila Galić (Olja Lević) – supruga Alekse Ožegovića (Luka Raco), koja trenutno čeka Aleksino dete. A hoće li nam nova sezona doneti i značajne promene na ovom polju. Da li će Mila i Aleksa ostati zajedno, ili će u nastavku serije svako poći svojim putem? Odgovor na ovo pitanje daje nam Olja Lević.

– Imam mnogo direktnih partnera, ali ako mislite na ljubavne partnere u seriji, za sada nema velikih promena, a da li će ih biti, to ćemo videti. Biće i dosta neočekivanih situacija što se tiče mog lika, kao i likova drugih kolega – istakla je glumica dodajući da ju je rola Mile u seriji „Igra sudbine“ obeležila, ali da se nada da neće tako i ostati.

Inače, Olju smo gledali i u prethodnoj sezoni serije „Urgentni centar„, ali glumica nije sigurna hoće li ponovo prihvatiti ulogu. Sa druge strane o nastavku sa radom u seriji „Igra sudbine„, kako kaže – ni trenutak nije razmišljala.

– Mi na setu super funkcionišemo, slažemo se i zaista je uživanje raditi sa ovakvom ekipom ljudi – priznaje glumica.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 408. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

 LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb/AKK/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/Blic

 

Advertisement