Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 410. epizoda: Konačno! Ada i Ivan će se POMIRITI?

Hoće li Ada prihvatiti Ivana nazad?

Published

on

Igra sudbine 410. epizoda biće rolerkoster burnih emocija i to kod svih junaka. Uzbudljivo će biti i kod Ade, iznenađenja neće manjkati ni u taboru negativaca, a najveće očekuje Tiću u Maldivima. Evo i koje.

Riter je potučen do kolena. Njegova družina počinje da se raspada. Uz Olgu koja je prišla Adi i Jankovo svedočenje koje direktnu krivicu svaljuje na Brunera, Riteru je ostalo samo da besni. Ali, da li je bes dovoljan da se suprotstavi moćnoj Adi Kanačkoj.

Dok Riter smišlja osvetu, Doda ima novi zadatak za Adinu služavku – lek za nesanicu. Kome li ga je namenio?

Za to vreme, u Maldivima se priprema šou. Pančeta ljubi Tiću. Zvanično je – oni su u vezi. Ali to nije jedino ljubavno iznenađenje koje nam donosi nova epizoda. Ada odlazi kod Ivana! Hoće li se pomiriti?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 410. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement