Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA Otkrivamo SVE o ŠESTOJ sezoni! Evo kada počinje SNIMANJE!

A evo i šta nas čeka do kraja aktuelno ciklusa

Published

on

Ubice mog oca 6

Ubice mog oca vratile su se na naše male ekrane sa novih 12 epizoda pete sezone, a mnogi su se već zapitali kada stiže nastavak. Naravno, avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića nikada dosta, pa i ne čudi što gledaci već radoznalo upiru oči u pravcu produkcije i razmišljaju o novoj sezoni. A Nataša Drakulić, autor i scenarista popularnog trilera odlučila je da im olakša muke.

– Scenario za šestu sezonu već je gotov, snimanja bi trebalo da počnu u februaru. O temi i glumačkim pojačanjima još ne mogu da pričam jer je rano da to otkrivamo, ali ponovo će biti reč o aktuelnoj tematici – istakla je Nataša Drakulić dodajući da će za režiju biti zaduženi Miloš Kodemo i Miroslav Lekić.

O kastingu će, kako Nataša objašnjava, reč voditi Sara Marinković koja o glumačkoj postavi „Ubica“ vodi računa od početka serije.

Inače, gledaoce u trenutnom ciklusu očekuje mnogo obrta, prema rečima Drakulićeve, a kraj pete sezone doneće neočekivano iznenađenje! Ona ističe da joj je drago da je serija i u petoj sezoni ugostila popularnog pevača. Ovog puta bio je to Saša Matić čija je pesma iz serije „Ubice mog oca“ već postala veliki hit.

Scenaristkinja se dotakla i teme pete sezone. Kao što znamo, reč je o veoma aktuelnom problemu vršnjačkog nasilja čiji ishod često može biti fatalan.

– Bolna je tema, i nažalost, inspirisana istinitim događajima. Često reagujemo kasno, i to je najveći problem. Kad se već dogodi. Kada postane tema medija tada se ukaže na propuste svih – institucija, škole, celokupnog društva. I onda ne bude ništa. Dok se ne ponovi. Nije danas lako odrastati. I biće sve teže – zaključuje Nataša Drakulić.

VELIKI SKOK – PREMIJERNO SAMO NA KANALU FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Superstar

Izvor Film i TV/Blic

Advertisement