Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO 10 ključnih ČINJENICA o 2. sezoni serije “Tajne vinove loze”! Da li Veru i Vuka čeka srećan kraj?

Hoće li Jelena dati razvod Vuku? Šta će biti sa Verinim vinogradom? Ko je Kosta? Donosimo odgovore na ova i na mnoga druga pitanja

Published

on

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-Vojin-Cetkovic-i-Sloboda-Micalovic

Popularna domaća melodrama “Tajne vinove loze”, koja je tokom prvih 36 epizoda osvojila srca mnogobrojne publike, vraća se uskoro na male ekrane. Još nije poznat datum premijere druge sezone, ali je najavljeno da ćemo novih 36 epizoda gledati u prvoj polovini 2022. godine na kanalima Superstar i RTS.

U nastavku teksta donosimo vam 10 ključnih činjenica koje treba da znate o drugom ciklusu serije “Tajne vinove loze”.

1. Novi likovi

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u novom pravcu. Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više od Verinoj porodici. Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Vera će praviti novo vino, zbog čega ćemo gledati i glumicu Radu Đuričin u ulozi hemičarke koja će joj pomagati da pronađe savršenu formulu.

Upoznaćemo i TadijuVukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

2. Dragana Mićalović kao majka Slobode Mićalović

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-Dragana-Micalovic

Tajne vinove loze: Dragana Mićalović

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić. A kako prelepa Dragana Mićalović izgleda u roli majke, i to svoje rođene sestre Slobode Mićalović – pogledajte na fotografiji u nastavku.

3. Biće više drame

Idejni tvorac i producent Dejan Karaklajić otkrio je da će u nastavku biti više drame:

– Ima nekoliko tokova priče. To su Vuk i Vera, njihova odnos, njihova ljubav, problemi sa vinom, pravljenje vina, neke druge lične drame porodice Tomović, neke druge drame porodice Smiljanić i još niz tokova. Svašta se dešava. U ovoj sezoni ima više dešavanja nego u prvoj.

4. Zvonko Bogdan kao specijalni gost

Prva sezona snimana je jednim delom u vinari Zvonko Bogdan. Pomenuta vinarija poslužila je za eksterijer kuće Tomovića, a u nastavku serije pojaviće se i čuveni pevač Zvonko Bogdan. Uz ljubavne jade, biće povoda i za slavlja u vinariji Tomovića, o čemu svedoči prisustvo tamburaša i Zvonka Bogdana.

5. Zoran pravi novo vino i postaje pozitivac

– Zoran će se boriti za reintegraciju u svoje izgubljene odnose, za svoju porodicu i za svoje mesto u njoj. Boriće se da napravi novo nesvakidašnje vino. Takođe, boriće se i sa svojim porokom, i imaće u svemu tome i elemente heroizma. Nakon toga što smo ga u prvoj sezoni doživeli kao antiheroja, možda ćemo u nastavku videti neku novu stranu njegove ličnosti. Više od toga ne bih smeo da vam otkrivam.

6. Vanja okreće novi list

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-Vanja-Nenadic-i-Marko-Vasiljevic

Tajne vinove loze: Marko Vasiljević i Vanja Nenadić

Na kraju prve sezone, posle burnih tešavanja u privatnom i poslovnom životu, Vanja je napustila Srbiju. Prekinula je sve kontakte i sa Vukom i sa Verom. Jedina osoba sa kojom je ostala bliska i koja je uvek znala gde se nalazi je Marko. Međutim, po povratku u domovinu, oni neće obnoviti odnos. Marko ima novu devojku, a započeo je i samostalni posao. U kontaktu su, ali im se putevi razilaze.

Vana je na proputovanju svetom pronašla novu sebe i stekla izgubljeno samopouzdanje. U novoj sezoni videćemo je kao mnogo samostalniju, rešenu da okrene novi list i u okviru porodičnog posla započne svoju novu priču.

7. Jelena neće dati razvod Vuku

Jelena neće tako lako zaboraviti Vuku to što ju je ostavio i pobegao kod Vere. Angažovaće advokaticu Jelenu Dapčević (Vanja Milačić), koja će žestoko zagorčati život Vuku u nastavku.

8. Nikola Kojo kao glavni negativac

Nakon očeve smrti, Jeleni u pomoć priskače Кosta, koga glumi Nikola Kojo. Reč je povratniku iz Nemačke i bivšem Radulovom saradniku. Tokom cele sezone se postepeno otkrivaju Кostini pravi motivi.

9. Ivan postaje muzčka zvezda

Kosta se u Srbiju vratio sa suprugom Teom. Ona je muzički producent velike muzičke evropske producentske kuće i zahvaljujući njoj Ivan će napraviti karijeru.

10. Hoće li ljubav pobediti?

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-Vojin-Cetkovic

Tajne vinove loze: Vojin Ćetković

Vuk je preopterećen ne samo odnosom sa Jelenom sa kojom se razvodi, već i odnosima sa bratom i sestrom. Bori se iza događajima iz prošlosti svoje porodice kad je bio dete, koji se ozbiljno reflektuju na njegov sadašnji život.

Na pitanje da li će u nastavku serije ljubav pobediti, Vojin Ćetković nedvosmisleno odgovara: “Pa, mora. Uvek! To znaju i gledaoci”.

BONUS VIDEO VELIKI SKOK (The Big Leap): mjuzikl i dramedija SAMO na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Met Ro/Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement