Connect with us

Domaće serije

Konačno! TAJNE VINOVE LOZE stižu na SUPERSTAR I RTS! Evo i KADA!

Saznaj PRVI kada se prošlogodišnja hit serija vraća na male ekrane!

Published

on

Tajne vinove loze se vraćaju na kanal Superstar! Zvanično je! I to već od 25. januara u terminu od 21.00, a serija će se emitovati od ponedeljka do četvrtka. Međutim, reč je o reprizi prvih 36 epizoda, koje će nam pomoći da se podsetimo radnje iz prvog dela i poslužiće nam kao uvertira u nastavak serije koja se na istom kanalu, a najverovatnije i u istom terminu očekuje odmah po završetku emitovanja prve sezone.

Iako zvanične potvrde još nema, prostom računicom, moglo bi se zaključiti da ćemo nastavak priče o Smiljanićima i Tomovićima na kanalu Superstar, a zatim i na RTS 1 gledati krajem marta ili početkom aprila.

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u novom pravcu. Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više od Verinoj porodici. Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Vera će praviti novo vino, zbog čega ćemo gledati i glumicu Radu Đuričin u ulozi hemičarke koja će joj pomagati da pronađe savršenu formulu.

Upoznaćemo i Tadiju – VukovogRužinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić. A kako prelepa Dragana Mićalović izgleda u roli majke, i to svoje rođene sestre Slobode Mićalović – pogledajte na fotografiji u nastavku.

Idejni tvorac i producent Dejan Karaklajić otkrio je da će u nastavku biti više drame:

– Ima nekoliko tokova priče. To su Vuk i Vera, njihova odnos, njihova ljubav, problemi sa vinom, pravljenje vina, neke druge lične drame porodice Tomović, neke druge drame porodice Smiljanić i još niz tokova. Svašta se dešava. U ovoj sezoni ima više dešavanja nego u prvoj.

Sve zanimljivosti o novoj sezoni serije Tajne vinove loze otkrijte OVDE!

BONUS VIDEO VELIKI SKOK (The Big Leap): mjuzikl i dramedija SAMO na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Met Ro/Telekom

Izvor Film i TV

 

Advertisement