Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: Sofija doživljava NERVNI SLOM! Konačno saznajemo zašto je postala ZLA!

Ovo je njena najveća tajna!

Published

on

Igra sudbine u novim epizodama doneće veliko otrežnjenje za jednu od glavnih negativki serije. Naravno, reč je o Sofiji Šubarević koja je u poslednje vreme pod sve većim pritiskom. Riter joj više ne veruje. Nastavlja da je zloupotrebljava, ali ona od toga nema ništa. I Sofija je svesna toga.

Međutim, njeni napori da posle svega ponovo pridobije Matiju na njenu stranu ostaju uzaludni. Matija je rešio da mu je život draži. Na sve to, Sofiju sve više muče demoni prošlosti. A njih budi i potpiruje Božidarka. Nestabilna i na ivici živaca Sofija nailazi na scenu koja će je izbaciti iz takta.

U garaži njene zgrade zatiče nemili događaj. Otac svoju ćerkicu grubo vuče za ruku. To u Sofijinom sećanju budi okidač. Naviru joj bolne uspomene! Sofija doživljava pomračenje! Hoće li učiniti ono najgore?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 409. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PRIVATNI DETEKTIVI – OD 18. JANUARA NA KANALU FOX CRIME 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement