Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 409. epizoda: Nikša i Cole idu na TEST OČINSTVA! Evo KO je Norin i Vidov OTAC!

Šta će pokazati DNK test?

Published

on

Igra sudbine 409

Igra sudbine 409. epizoda koja je na programu u utorak 18. januara napokon će razrešiti misteriju staru 20 i kusur godina. Čija su deca Nora i Vid? Iako su u početku mislili da je ono što im je Bruner servirao bila istina, Ada Kanački je brata i sestru Zalad uspela da razuveri. Boško nije njihov otac. Ali – ko jeste?

Svedoci smo toga da se u poslednjih nekoliko epizoda ovo klupko misterija polako počelo da raspliće. Nakon mnogo sumnji i pravog haosa koji je izazvalo saznanje da Nora i Vid imaju ne jednog već dva kandidata za oca, čini se da će situacija napokon dobiti i razrešenje.

Vid predočava sestri da će se svi istovremeno podvrgnuti testu očinstva – njih dvoje, Cole i Nikša i da će se konačno sve saznati.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 409. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement