Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA sezona 5 epizoda 6: Marjanović primećuje da se Aleksandar ponaša kao Mile pred smrt! Čeka li ga očeva sudbina?

U nedelju, 23. januara, od 21.00 na kanalu Superstar i u četvrtak, 27. januara, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-6

Ubice mog oca sezona 5 epizoda 6: Dajana je mnogo toga sakrila od policije što menja tok istrage.

U pritvoru je najviše uplašena dolaskom roditelja, ali inspektori ne odustaju posle saznanja da su kod Andreja pronađene sektaške knjige i da ih je ona lagala o komunikaciji sa njim u noći kad je nestao. Suočavaju se sa nečim prvi put u životu, Zoran im svesrdno pomaže.

Aleksandar nastavlja sa svojim planom. On ubeđuje Marjanovića da je sve u redu, ali naravno preuzima i neke korake njemu iza leđa ne sluteći do čega će ga to dovesti.

Marjanović se priseća Mileta i istog takvog njegovog ponašanja pred njegovu smrt. Sava napokon utvrđuje način Andrejeve smrti…

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Peta sezona serije “Ubice mog oca” ima 12 epizoda. Kreatori su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi a od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRNJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

Izvor FilmiTV

Advertisement