Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 412. epizoda: Ada dolazi kod RITERA da ga UNIŠTI! A evo i KAKO!

Riter i ne sluti šta ga čeka…

Published

on

Igra sudbine 412

Igra sudbine 412. epizoda koja je na programu u 20.00 na TV Prva od 20.00 u petak, 21. januara napokon će doneti razrešenje sukoba koji traje već više od 400 epizoda. Vreme je da se zlo satera u ćošak. Ali prvo neke druge stvari.

U razgovoru sa Olgom, Luka priznaje da je jedva preživeo to što je mislio da je mrtva. Slušajući njenu ispovest, on sve više počinje da se saoseća sa majčinim bolom zbog činjenice da je bila prinuđena da napusti sopstveno dete.

O Sofijinom nervnom slomu na ulici priča ceo grad, a Matija u razgovoru sa braćom priznaje da misli da njoj više nema pomoći. Ipak, Luka i Aleksa nisu sigurni u to…

Važnu životnu odluku koju su Vid i Žaklina doneli, sada saopštavaju i njenim roditeljima. U Riterovu kancelariju dolazi Ada, spremna da ga uništi!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 412. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement