Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO će zameniti UNU u trećoj sezoni!

Ona je lepa, mlada, prefinjena i nije „bacila oko“ na Luku, već…

Published

on

Igra sudbine Una (1)

Igra sudbine je upravo postala komplikovanija nego ikad do sada. Glumačka postava počela je da se osipa. Nakon Višnje, Nore, Dode, Dijane Erski, sada ostajemo i bez Une Hristić. Dragana Mićalović je potvrdila da će napustiti seriju, i da ćemo se uskoro oprostiti od Une. Ali šta to znači za ostatak ekipe i druge junake? Una je bila trudna i to sa Lukom. Čekali su dete. Kome će dete sada pripasti? Hoće li ga Una povesti sa sobom gde god otišla iz serije, ili će ono pripasti Luki?

Istina, mnogo toga će se promeniti, ali – ne strahujte. Sigurni smo da se Žarko Jokanović već pobrinuo za sve i da je našao pristojne zamene za sve junake koji su napustili popularan šou. U stvari, ne samo što pretpostavljamo, već i pouzdano znamo da će Una imati dostojnu naslednicu, baš kao što znamo da se tu ne završavaju iznenađenja koja nam donosi drugi serijal.

Gala Ždral nova je službenica u odeljenju marketinga, baš na onoj poziciji na kojoj trenutno sedi Una Hristić. Gala je mlada, lepa, elegantna, prefinjenih manira i – ludo zaljubljena u Aleksu. Ovaj momenat niste očekivali, priznajte. Aleksa primećuje njenu inteligenciju i dobar osećaj za posao, ali da li je to dovoljno da se Aleksa zaljubi u Galu i prevari Milu koja sa njim ima i dete.

O tome ćemo još razmisliti, ali sada je daleko važnije pitanje ko će Luki nadomestiti odsustvo Une. Imamo odgovor i na to pitanje. Njeno ime je Zvrk i kao što smo već pisali o tome, Luka će se sa njom upoznati slučajno. Sudariće se, a on će misliti da je ona ,uškarac.

Ispostaviće se da im je „Igra sudbine“ namenila mnogo ozbiljniju i kompleksniju budućnost. Između Luke i Zvrka, rodiće se ozbiljna hemija, a ne da li će, već kada ona pretvoriti u ljubav – videćemo.

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram / Promo Prva

Continue Reading
Advertisement