Connect with us

Serije

MEKDONALD I DODS: Nova krimi TV poslastica samo na kanalu FOX CRIME (VIDEO)

Od 20. januara, četvrtkom u 22.00

Published

on

Mekdonald-i-Dods

Ako ste ljubitelj krimića kao što su “Ubistva u Midsomeru” ili “Smrt u raju”, nova britanska serija Mekdonald i Dods, koja na kanal FOX Crime stiže 20. januara i prikazivaće se četvrtkom od 22.00, za vas će biti TV poslastica u kojoj ćete istinski uživati.

Radnja prati ambicioznu detektivku Lorin Mekdonald (Tala Guveja), koja je napustila opake ulice Londona i preselila se u mirni Bat, kako bi napredovala u karijeri. Stroga i ambiciozna, ona rešava slučajeve uz pomoć neuništivog entuzijazma i upornosti. Međutim, njena sreća neće potrajati. Kada joj je na jednom kompleksnom slučaju kao partner bude dodeljen skroman i tihi narednik Dods (Džejson Votkins), počinje prava avantura za ovaj tandem.

Zbog različitih pristupa poslu i ideji kako se treba sprovoditi zakon, kao i zbog potpuno suprotnih životnih stilova, ovaj dvojac uskoro dolazi u sukob. Ipak, kompromis se mora naći, jer nemaju drugi izbor osim da sarađuju. Njih dvoje shvataju da su baš one stvari u kojima se toliko razlikuju, u stvari, idealne alatke za rešavanje misterija i zločina.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © Mammoth Screen Limited

Advertisement