Connect with us

Serije

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL: Nova hit serija po romanu autora “Da Vinčijevog koda” samo na FOX kanalu (VIDEO)

Od 19. januara, sredom u 22.00

Published

on

Den-Braun-Izgubljeni-simbol

Dugo najavljivana serija “Den Braun: Izgubljeni simbol”, rađena po istoimenom romanu slavnog američkog pisca trilera, prikazivaće se premijerno od 19. januara, sredom u 22.00, na FOX kanalu.

Mnogo godina pre nego što će se upustiti u rešavanje čuvene misterije “Da Vinčijev kod”, proslavljeni harvardski ekspert za simbole Robert Langdon moraće da odgonetne niz smrtonosnih misterija kako bi spasao otetog mentora Pitera Solomona.

Na početku ove desetodelne avanture, Langdon je iznenada pozvan da održi predavanje u Kapitolu. A odmah po njegovom dolasku događaji počinju da se odvijaju u neobičnom pravcu. Nakon što je u Kapitolu otkriven uznemirujući predmet, simbol drevne inicijacije u svet ezoterične mudrosti, Langdon se obreo u bizarnom vrtlogu masonskih tajni i prastarih rituala skrivanih tokom istorije.

Želeći da oslobodi kidnapovanog prijatelja, slavnog istoričara koga su veze s tajnim društvima dovele u životnu opasnost, Langdon će morati da izdrži gotovo nemoguća iskušenja, koja ga vode ka jezivoj međunarodnoj zaveri.

Najveću pomoć imaće od naučnice i istraživačice Ketrin Solomon. Ona će se udružiti sa Langdonom kako bi pronašla svog oca Pitera. Na tom putu moraće da se suoče sa otmičarem Malakom, koji će iskoristiti Langdonovo znanje o simbologiji da bi otključao drevni portal.

Glavne uloge u seriji “Den Bran: Izgubljeni simbol” igraju: Ešli Zakerman (Robert Langdon), Edi Izard (Piter Solomon), Valori Kari (Ketrin Solomon), Bo Nap (Malak), Rik Gonzales (Alfonso Nunjes) i Sumali Montano (Inouj Sato).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ™ © 2020 Peacock TV LLC. All Rights Reserved.

Advertisement