Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 413. epizoda: Sofija ima NOVI NAPAD! Desiće se nešto STRAŠNO! Evo i šta!

Kuda će odvesti Sofijino ludilo?

Published

on

Igra sudbine 3

Igra sudbine 413. epizoda koja je na programu u ponedeljak 24. januara od 20.00 na TV Prva doneće nam niz iznenađenja koja će promeniti dalji tok radnje serije. To se odnosi, pre svega, na Olgu. Ali ni Sofija neće bolje proći.

Jamezdin se ne slaže sa Debeljkovim poslovnim planovima. Pitamo se da li će Debeljko biti sposoban da sam vodi kafanu?

U međuvremeu Sofija doživljava novi napad kada joj u posetu stigne majka. Doktorka upozorava Božidaku da će tražiti zabranu prilaska ukoliko je još jednom vidi u bolnici.

Inspektorka Stana pred bivšom i umalo budućom ministarkom za krizne situacije, čestita onoj pravoj, novoizabranoj! Ceo klub je u šoku! Olga se sprema za povratak u Australiju, a Riter stiže u posetu Janku.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 413. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement