Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE TOP 5 najvećih šokova koje nam donosi TREĆA SEZONA! Luka ima NOVU DEVOJKU?

Evo i KO je ONA?

Published

on

Igra sudbine 3 Luka Una

Igra sudbine kada je reč o drugoj sezoni polako na „železničku stanicu“ parkira svoje poslednje „vagone“. Odnosno – epizode. Trenutno gledamo 412. epizodu, a pred nama je 9 poslednjih nastavaka. Kako je ranije istakao Žarko Jokanović aktuelni ciklus imaće 421. epizodu, nakon čega će bez prekida odmah početi da se prikazuje treća sezona.

A šta nas čeka u tom nastavku? Očigledno – svašta. Serija je dobila novu produkciju, pa su kormilo u novim epizodama preuzeli Nikola Burovac i Danijel Đurić, koji su nams e već predstavili sa sitkomom „Tri muškarca i tetka“. Nove epizode serije „Igra sudbine“ počele su da se snimaju, a kako je najavljeno, promena produkcije za ovaj hit je značile i bolje uslove za rad. Pre svega, bogatiju scenografiju i kostime. A velike promene doživela je i sama radnja. U nastavku vam predstavljamo 5 najvećih iznenađenja treće sezone.

1. Luka i Una više nisu zajedno

Ovo, nažalost, više nije pitanje. Glumica Dragana Mićalović potvrdila je da neće biti deo treće sezone i da će njen lik polako napustiti seriju. Una će samim tim napustiti i Luku, te u novim epizodama više nećemo gledati najvoljeniji televizijski par, a Luka i Una su vremenom to definitivno postali.

2. A šta će biti sa detetom?

Kako smo saznali, Lukino i Unino dete će u nastavku biti deo radnje i pojavljivaće se u trećoj sezoni. Luka i Una će dobiti sina, i nazvaće ga Aleksa. Luka će se starati o njemu, a na koji način će se Una rastati od deteta, to još nije poznato. Budući da se Dragana više neće pojavljivati u seriji, pretpostavljamo da će produkcija napraviti radikalan rez kada je reč o liku Une. Kao moguća rešenja vidimo Unin povratak u Ameriku, a možda čak i njenu smrt.

3. Luka ima novu devojku?

Kao što smo već o tome pisali nova sezona serije „Igra sudbine“ donosi dva nova glavna ženska lika. To su Gala Ždral i Zvrk. Budući da je Luka sada sam i očigledno samohrani otac, postavlja se pitanje da li će Zvrk zameniti Unino mesto. S obzirom na to da je reč o ratobornoj devojci koja nema dlake na jeziku, i da će svojim stavom osvojiti mladog Kanačkog, pitamo se hoće li osvojiti i njegovo srce?

4. Sofija Šubarević napušta seriju?

Lik koji je dočarala Matea Milosavljević trenutno prolazi kroz turbulentan period. Kao što smo i predvideli, Sofija je na kraju završila u ludnici. Međutim, postavlja se pitanje da li su čuvari i osoblje ove ustanove zaista u stanju da ukrote Šubarevićku? Deluje nam kao da bi Sofija svakog trenutka mogla da eksplodira i počini još veće zlo. Možda čak i da ubije nekoga? Možda i sebe? Ono što je jasno je to da Matea Milosavljević još nije na setu serije i da još nije zvanično potvrđeno da će nastaviti sa snimanjem. Da li to znači da i Sofiju čeka strašan kraj?

5. Mila i Aleksa se RAZVODE?

Iako je njihova ljubav stub ove serije od samog početka, jedan novi lik u trećoj sezoni mogao bi da im pomrsi konce. Reč je o junakinji Gali koja će se zaposliti u Kan Holdingu u marketingu, gde je do sada radila Una. Ona će se odmah zaljubiti u Aleksu, a Aleksi će se dopasti njena britak poslovni um. I vremenom će početi da razvija osećanja za Galu koja će i njega zbuniti. Međutim, hoće li se te emocije razviti u nešto više od simpatija prema Gali, još nije poznato. U svakom slučaju, to da se nešto događa, verovatno će primetiti i drugi. Pitamo se, kako će Mila reagovati na novi izazov?

 

Advertisement