Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi NAJVEĆI ŠOK! Una umire na POROĐAJU? Evo i KAKO!

Na koji način će Una napustiti seriju?

Published

on

Igra sudbine Una umire

Igra sudbine u nastavku će nam doneti mnogo iznenađenja i šokova. Jedan od najsvežijih i najnovijih je taj što će Dragana Mićalović napustiti seriju. Sa njom seriju napušta i Una. S obzirom na to da se njena junakinja duboko uvukla u sve pore serije koja je glumici donela armiju obožavalaca verujemo da će „ukidanje“ Uninog lika biti veoma teško za autore.

Ako bismo ostavili po strani sve one fanove Luke i Une koji su razočarani zbog toga što u novim epizodama ne samo da neće gledati svoju miljenicu, već i svoj omiljeni ljubavni par – Luku i Unu, moramo se zapitati šta će biti sa Unom?

Hoće li se ona vratiti u Ameriku? Da li će njeno odsustvo iz nastavka serije biti rešeno na takav način? Nama ova opcija deluje kao malo verovatna zbog toga što ne vidimo kao mogućnost da jedna majka ostavi svoje dete i ode na drugi kontinent. Ono što znamo jeste to da će Luka biti sa sinom u novim epizodama, ali se majka ne pominje. Gde je Una?

Jedna od mogućnosti koja se nama čini najverovatnijom jeste da će Una svoje prisustvo u seriji završiti tragično. I tu imamo na pameti dve opcije. Jedna je da će je Sofija Šubarević u nastupu ludila ubiti. Međutim, to je teško ostvarivo jer već znamo da se Lukin i Unin sin pojavljuje u nastavku serije. Da bi se on pojavio Una ga mora roditi. Zato vreujemo da opcija ubistva ne dolazi u obzir.

Ali postoji jedna još gora i za ljubitelje Luke i Une tragičnija solucija. Izbor zbog kog bi publici pred očima doslovno eksplodirala bomba, a suze ne bi stale ni nakon pola treće sezone.

Šta ako na kraju druge sezone Una umre na porođaju? Time bi dete bilo živo, a pitanje Uninog izlaska iz serije rešene uz dobro obrazloženje. Hoće li Una umreti na porođaju?

ZOVITE ME KET (Call Me Kat): Novi HIT sitkom SAMO na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement